Tuesday, December 28, 2010

No Diet Diet laa...


Oleh kerana pemilik blog dah disahkan hamil...alhamdulillah ketika ini sudah 19 minggu...so belog yang konon2 belog diet ni memang tak diupdate la hehehe...

Nanti lepas dah selamat bersalin...dan rasa2 nak start semula diet tu (konon la kannn) barulah belog ni aktif semula...hehehe

So saya tengok ada penambahan jugak followers jugak di belog ni...mekasih bebanyak...sudi juga baca blog syok sendiri ni...hehehe

Sebenarnyekannnn...blog diet ni saya wat senyap2 je...kalau baca entry dari awal, saya tak publish pon kat orang sehinggalah saya join 99htn anjuran kak Zel tu huhuhu...poyo jee kann...

Tu sebab belog ni pon tak ada gambar muka saya....sooo, korang nak tau ke main blog saya apa???blog utama saya tu memang macam2 cerita la, gambar pon banyak hehehe...so kalau ada sesaper nak sila bgtau...maybe saya leh bgtau address belog saya lagi satu...so at least memeriahkan belog tu sementara belog ni senyap wat sementara hehehe...

4 comments:

Mia-Ina said...

patut le senyap..x tau pun ada blog lain..klu sudi jemputla mia

mia_azarina@yahoo.com

qaseh johanna said...

jompu sye gak..mmm nk taw perihal ibu hamil ni...plz..

san_memie@yahoo.com

nkniessa said...

tahniah... patutlah dah lama x update blog ni...

nkniessa@gmail.com

Vienne said...

waaa..nak melawat gak...clayvienne@gmail.com