Thursday, March 1, 2012

Turunlah jugak...

Berat as at 1 Mac 2012

Dekat Facebook, baru join group Kelab Diet Online...ada contest Battle For 3 Months (B43M)...start 1 Mac sampai 1 Mei 2012....Berapa contest da aku masuk...giler contest ke apa? beratnye gitu jugak hahaha....apa2 la...asalkan ada usaha disitu ye dak :)

So kalo dari Januari 2012 dah turun 2 kg....aiyaaa lembabnyeee

12 comments:

Anonymous said...

Salam sory bc..
Khas untuk wanita2 dia luar sana yg inginkan bentuk badan yg di idamkan. Dx lingerie elysyle pakaian dalam pembentukan badan yg berfungsi untuk pembentukan tubuh badan yg sangat berkesan untuk melangsingkan badan bg yg bermasalah... PM me untuk FREE TRY FITTING... jangan lepaskan peluang utk dapatkan promosi hari ini dan dapatkan promosi pakai dulu bayar kemudian.....
Elken DX Lingerie Health And Beauty Body
* Membantu Suburkan badan
* sihat Kan Badan
* Mudah, berkesan
* Semulajadi dan Selamat
* Tanpa rasa lapar
* Tanpa rasa sakit
* Tanpa bersenam
* Memecah Lemak yang degil dengan Senang
* TAK PAYAH DIET
* Keadaan Yang TERLALU selesa
* Boleh membantu kembalikan payudara yang jatuh (sagging)
* Boleh Besar kan size payudara dari A-D
* Kain Di buat Dari Egyotian Cotton
* Memberi Tenaga
* Waktu Selepas Bersalin Dalam pantangTAKPAYAH NAK BEDUNG BEDUNG x selesa.
* No Side effect.. Side effect die LAWA KAN BADAN DAN SIHAT.
* Dan Macam2 lagi Kebaikan Elken..
* Cuba Dulu Br Tau..
* Cuba And Fitting is Free. Di Mana Sahaja (kalau di luar KL buat appointment awal)
CALL : 0104001535(anna)jangan malu2 call
BBM : 280CEEB7
EMAIL : nurfarhanah28@gmail.com

nur izwa mohd mukhtar said...

Jangan putus asa. Teruskan niat anda. Saya pun dalam proses menurunkan berat badan. Alhamdulillah dah lost 14kg. Another 12kg to go.

Che'Yah Vitamomma said...

go go mummy!!
kena sabar..
kena lakukan kalori deficit..
banyakkan minum air suam.. elakkan mnuman manis dan berkafein..
kopi nescafe semua tu buat kita dehydrated.. n cepat lapar..
banyakkan makan mknn berfiber..
oat.. roti gamdum.. makan buah-buahan..

good luck dear!

jaja minchul said...

hai awak ;) awak nak kurus tanpa berdiet ? tanpa bersenam berat berat . kita tau mcm mna , kita hilang 4kg dlm 3minggu, bonus muka reshape , nak tau tak mcm mna ? whatsapp/text saya : 0176383507

jaja minchul said...

hai awak ;) awak nak kurus tanpa berdiet ? tanpa bersenam berat berat . kita tau mcm mna , kita hilang 4kg dlm 3minggu, bonus muka reshape , nak tau tak mcm mna ? dengn HERBALIFE whatsapp/text saya : 0176383507

jaja minchul said...

hai awak ;) awak nak kurus tanpa berdiet ? tanpa bersenam berat berat . kita tau mcm mna , kita hilang 4kg dlm 3minggu, bonus muka reshape , nak tau tak mcm mna ? dengn HERBALIFE whatsapp/text saya : 0176383507

Che'Yah Vitamomma said...

kita g swimming la jom... :)

http://vitamomma.com/set-kurus-shaklee-murahjimat-selamat-dan-berkesan-terbaik/

ct ani said...

Assalamualaikum,

ingin turunkan berat badan disamping mendapat shape badan macam model blh cuba premium beautiful. tak rugi cuba..

Kelebihan Premium Beautiful:

1. Membentuk pinggang menjadi Ramping & kurus.
2. Mengempiskan perut
3. Menyokong payudara besar
4. Menyokong tulang belakang / Cegah Slip Disc
5. Menghilangkan 'stretch mark'
6. Menstabilkan hormone
7. Mengurangkan senggugut
8. Mengurangkan keputihan / Period lebih teratur
9. Menyokong menguatkan rahim selepas melahirkan anak
10. Membantu perlekatan janin (conceive baby)
11. mencegah demam kuning "Joundis" pada baby
12. Mengelakkan bengkak susu
13. Mengelakkan payudara berdarah
14. Meransang pengeluaran susu ibu lebih banyak
15. Mengelakkan gastrik

untuk info lanjut dan fitting blh pm atau whatsapp saya 017-6061033

Anonymous said...

I pun ada pakai satu produk ni, Best sebab hanya perlu sapu sahaja di tempat yang berkenaan, I pakai pun sebab kawan yg rekemen..

Alhamdulillah I baru lepas bersalin , berat badan pun dh turun 2 kilo walaupun x mengamalkan diet sangat.. ok la tu kan.. ada peningkatan.. , nnti nak berdiet dengan lebih tekun, mungkin boleh turun berkilo-kilo berat badanku. Stretch Mark lepas bersalin macam Kulit Tembikai pun makin hilang dalam masa kurang 1 bulan, kulit pun makin licin :) , Produk ni best sebab hanya Sapu sahaja di tempat yang diperlukan :)

Boleh beli dekat FB ni (Klik je kat website ni)------------> www.facebook.com/LaromeKulitCantikBadanKurus , boleh try , ready stok ... masa I nak beli hritu punyalah susah nak cari stokis yg ada ready stock sbb stok berkurangan disebabkan ramai order...

Anonymous said...

Berita baik!! Untuk diri sendiri, saudara mara, kawan kawan, atau kenalan yang berminat nak trade in lemak. Anda turun 1kilo saya bayar RM 300 kalau berminat call/whatsapp/ telegram 01139758298

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Zalieka said...


Wah, untungla. Isi memang padat dan cantik. Nak sedap lagi, jemput ke blog saya untuk info-info kekal cantik dan menjadi slim-mlim.

>>> Yang GEMUK Jadi KURUS?! <<<

.