Friday, October 1, 2010

Hiiii :)


Haiiii...ada orang baca blog saya lagi tak???huhhuu...harap2 korang sumer gumbira di hari raya...saya nak update sket..hari tu lepas bulan puasa...berat saya turun sket..kira dalam 79kg...tapi saya tak seronok sangat sebab bila dah raya makan macam2 balik berat saya naik ke angka 80 semula hahaha....sayang betul nombor 8 tu ngan saya kan hihihi...

Tapiiii....tapi tak apa...saya tak kisah...sebab saya ada berita gembira nak kongsi ngan kengkawan yang baca blog saya ni..walopun blog yang tak aktif hihihi...

So nanti next entry saya citer ekkk...saya happy nihhhh...hehehe..ok sumer...selamat behujung minggu dan selamat memenuhi undangan rumah terbuka....minggu ni je ada 1 kenduri kawin dan 3 open house...makan..makan...makannn...kenapa la makan itu sungguh menyeronokkan huhuhu...

ok sumer...nanti saya update lagi....byeeeee ;)

6 comments:

cik xxx said...

pregnant yea. tahniah in advance dari cikxxx

atud said...

tahniah... bila la atud ni nak preknen...

Mia-Ina said...

mesti pregnant nie...hehe..tul tak?

Cik_Nomi said...

ade (^_^)v

Ida chubby said...

cik,atud,mia,cik nomi : terima kasih sangat2...doakan saya dan kandungan ni selamat ye :)

oli said...

tahniah!!