Tuesday, August 23, 2011

So...Sorry...

Assalamualaikum sumer...ada lagi ke yang baca belog ni huhuhu...ish teruk betul la tak update blog lama giler kan...

1st of all saya nak ucapkan Selamat berpuasa dan Selamat menyambut Hari Raya Aidilfirti....

Alhamdulillah...saya dah selamat melahirkan seorang puteri pada 24 Mei 2011. Alhamdulillah penantian selama 5 tahun menantikan zuriat sendiri telah dikabulkan Allah S.W.T . Saya mendoakan rakan2 yang lain yang masih berusaha untuk terus berusaha dan insyaAllah sampai masanya pasti ada rezeki anda juga.

Memandangkan blog ni saya wujudkan khas untuk diet konon2nye la kan..hehehe...saya rasa usaha saya yang tak seberapa ni amat membantu saya. Untuk pengetahuan korang, berat saya semasa mengandung adalah 82kg dan sebelum bersalin berat saya adalah 94kg!!! waahhh memang tu rekod paling berat lah hehehe...baby lahir 3.2 kg je huhu...

So sekarang sebelum puasa hari tu berat saya 78kg!! yeayyyy lama giler tak nampak angka 7 tu hehehe...So sekarang saya tak diet2 dah...saya nak fokuskan kat baby saya...insyaAllah saya akan jaga kesihatan saya lebih baik dan akan berusaha mendapat berat yg lebih ideal gitu...

Dan untuk sementara ni saya memang tak akan update di blog ini...rasa sayang plak saya nak tinggalkan blog ni macam tu je...kawan2 blog diet yang saya kenal pon saya jadi silent reader je tak tinggal jejak..huhuhu...

ok...blog diet ni buat sementara dibekukan hehehe...


Buat geng2 diet sekalian...saya tetap akan menyokong anda semua! caiyok..caiyokkkk...

2 comments:

TiNie said...

ida............la..baru update blog.ingt lagi x sy??.tahniah dah ada baby..syukur..Alhamdulillah berkat doa dan usaha dan izin Allah, sy dah pregnant almost 3 months..Alhamdulillah..nnt sy singgah slalu blog ida k..

MaryaYusof said...

Rasanye xterlambat nak wish, "Welcome to the world of motherhood!" Nak turnkan berat bdn mmg mcabar...ape2 pun semoga berjaya... Sy pun dlm proses nak menurunkan berat jgk...salam ziarah & follow di sini...