Tuesday, February 23, 2010

Musim Detox kah???

Salam kengkawan...Waaahhh korang buat detox yee...hehehe...baca2 blog Kak Zel ramai nak join 3 days detox tu....Good Luck ok!

Detox??Aku pernah try buat yang 7 days diet plan ala2 detox juga...seriuss memang kena kuat semangat....aku dapat buat 5 hari saje tu pon ada kantoi2 sket dan dapat la turun dalam 2 kg saje..huhuhu

Ada juga rasa nak try buat lagi...tapi tu laaa...asyik tak jadi je...Semalam pon kunun2 nak try la kan...Sepanjang kat opis makan buah epal je...balik umah je dah makan sup wantan+ sandwich telur huhuhu...

Ok la x de apa nak update sangat pon...ni bekal untuk hari ni di opis..2 sosej rebus + 2 kentang rebus...dinner tak tau la lagi...tengok balik nanti mood macamana huhuhu....eksesais??masih tidak buat2 lagi...giler pemalas ok aku!

6 comments:

I want to lose weight said...

akak pun tahan smpi kul 7.00 je..
pastu meraban cari KFC hokay :))
Balik umah up lagi ngn choc cake

Ida chubby said...

x pe..baru 1st day kan hehehe..dapat turun jugak..kira terer la tu kak..tahniah! :)

Mia-Ina said...

ida..tula kak mia pun ms mul2x rs x thn..tp msk hari ke-3 br ok...tu pun rs x larat...cuma kena kuat smgt..chaiyok,ida

noradzlina.kamdani said...

hu hu hu..kite xlarat kali ni dugaan maha berat...

Ida chubby said...

Mia - Mia mmg kuat semangat..kagum ngan Mia :)

Lin - ayat "maha" tu tak ley blah hahaha...x pe2 Lin pon da banyak perubahan...kagum2 :)

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛