Monday, February 8, 2010

Day 89-99 HTN ~ The Final Result!

87.3 kg - 82.5 kg = 4.8 kg

Salam kengkawan...YEAYYYY 99HTN da abisss huhuhu...Patutnyer pagi2 tadi aku dah nak timbang berat aku berapa...tapi hari ni ngan esok ada kursus lak so tak dapat nak timbang awal pagi tu....da selamat minum pagi ngan lunch baru sempat nak timbang huhuhu...tu yg update jugak malam ni takut esok tak sempat (macam la aku menangkannnn huhuhu :P)

So itulah berat terkini aku setalah tamat 99htn...kira dapat turun 4.8kg dan ada kantoi makan nasi sebanyak 7 kali...lagi 2 tu aku tak de lak update sebab baru minggu lepaskan hehehe...

Papepon...dengan 99htn, terbukti yang kita boleh jer kalo tak makan nasi, cuma kalo serius nak turun kena jaga makanan yang diambil dan kena eksesais la jugak kan...aku je yg selalu tersasar huhuhu....before ni kalo orang cakap jangan amek nasi ...cepat je aku jawab, ishh tak lehhh... sehari tak makan nasi nanti sakit perut, badan menggigil la...macam2...Tapi Alhamdulillah masih hidup hihihihi...so hope pas ni leh control pengambilan nasi...

So disini aku nak ucapkan TAHNIAH kepada semua peserta 99htn dan terima kasih buat Kak Zel yang menganjurkan contest ni...tak kisahlah kalo kengkawan ada turun berat, berat sama or berat tu menaik, at least kita mencubakan...thanks kepada kengkawan yg selalu bagi support juga :)

So now, aku dalam Kelab Diet Mr.Bam lak...misi tidak terhenti disini sajer..cewaahhh poyo je lebeyyy....


P/s: To Kak Zel kalo anda membaca : duit tu dah bank in and Happy Birthday kay! :)


9 comments:

eynda said...

Tahniah...turun jugak..eynda lagi naik le berat badan :-D

noradzlina.kamdani said...

go ieda go..meh sesame le kite menurunkan lagi berat bdn dgn secara sihat

Mia-Ina said...

tahniah ida....itu satu penurunan yg baik....teruskan ke akhirnya..

Ida chubby said...

eynda - tak pe, at least akak mmg 99htn x makan nasi..terer tuuu...kak eynda dah cukup cun dah hehehe :)


lin - yeee....moh kita sesame! hehehe..tahniah Lin pon turun 5kg+ kan :)


Mia - Thank You Mia...harap pas ni masih ada penurunan :)

Mr. Bambino said...

ida..tahniah dan kekalkan:)

Ida chubby said...

TQ Mr.Bam...InsyaAllah saya cuba...kalo ikutkan pengalaman, nak turun 4 kg amek masa +- 3 bulan memandangkan diet x begitu teratur...tapi nak naik 4kg semula, kejap je dalam sebulan..harap2 x naik la :)

I want to lose weight said...

TAHNIAH ler.. wpun sikit tapi tetap TOROOOONNNNN kan,...

Ida chubby said...

Hehehe okay ler kan Kak Zel :)

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛