Sunday, January 31, 2010

Kelab Diet Mr.Bam


Nama : Ida
Tinggi : 160 cm
Berat : 83.3 kg
(akan update berat terkini 1st Feb lepas abis 99htn nanti kay)

BMI : 3.25 (obese)
Target dalam 3 bulan : 75 kg
Status : Bukan Pengguna JM5

Yer itu dia info saya untuk penyertaan Kelab Diet Mr.Bam (KDMB)...join KDMB la plak kannn huhuhu...oleh kerana 99htn dah nak abih minggu depan, saya join KDMB lak yang start esok iaitu 1 Februari 2010 dengan harapan agar semangat diet ini tidak terhenti..maklumlah aku ni jenis hot-hot chicken shit je selalu huhuhu...So to all peserta KDMB selamat berkenalan dan harap kita dapat support each other jugak kay :)

p/s : To Mr. Bam...untuk berat tu nanti saya update berat on 1st Feb berapa ye lepas abis 99htn nih...pastu kalo leh nanti buatlah 1 list nama peserta dan blog2 diaorang...senang nak follow each other...hehehe TQ :)

8 comments:

Mia-Ina said...

wah ...semangat ahli diet kelab mr bam...chaiyok

Ida chubby said...

Huhuhu...Mia keep support kita tauuu hehehe TQ :)

Mad About Everthing said...

ermm sesame kite berusaha la ye

Mr. Bambino said...

hi ida

1stly, thanks for joining and welcome to the club

2ndly, memang nak buat list semua ahli tuh, cuma skang laptop mr bam anta service so, masa terhad utk update di opis nih..busy dgn keja lagik kan..

pastu gambar ida, mr bam letak kat sticky tu single jeh dulu, sebab takleh nak collage guna picasa lg, laptop kat hp service kan..nanti mr bam nak wat annuncement nih jap g

Ida chubby said...

ok take ur time mr.bam...tarak hal nye :)

white rose said...

salam...
hye kak ida...

smoga berjaya dlm misi kak ida...

Ida chubby said...

TQ White Rose :)

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛