Wednesday, January 27, 2010

Day 84 - Day 88 ~ 99htn

Salam kengkawan...lama jugak tak de letak pic apa aku makan kan hehehe...semalam ada jugak amek gambar makanan semalam...leh la tepek kat sini...kalo tak, macam tak de menda nak diupdate...

Ni bekal ke opis...1 epal+ 1 pear+ 2 keping roti bakar tuna

Dinner : Sup carrot+kentang+tauhu+wantan

99htn....tinggal 11 hari lagi huhuhu...dan 1st february lak da start yang Kelab Diet Mr.Bam lak...setakat ni yg aku tau ada 4 orang je dari 99htn yg join...aku, faizah, azlina ngan bai...tapi yg ni ok sket kot..syarat dia diet sendiri je..x de la x leh amek nasi hehehe...alamak x update2 lagi info untuk join kelab tu...nanti yer :)

7 comments:

I want to lose weight said...

Tak sabarkan nak tunggu abih..
Dah ler berat 1kg pun tak turun..

Ida chubby said...

yer..x sabar nak makan nasi "tanpa rasa berdosa" hehehe...kita turun sket je kak..tapi 99htn ni bagus sbb at least leh control kita makan nasi :)

Mia-Ina said...

wah pantas masa berlalu kan..99HTn dh nk smpai ke penghujung...well utk ida, good luck gor diet team seterusnya

noradzlina.kamdani said...

wah kak ida dh de plan nk mkn nasik dlm kelab diet Mr. Bam yek....

Ida chubby said...

yes lin...mmg after 99htn saya nak makan nasi! cuma x makan macam dulu 3 kali sehari..lgpon kelab tu x de syarat papepon untuk dietnye..cukuplah 99htn ni huhuhu...laki aku pon da bising :P

Ida chubby said...

Mia - Thanks Mia for ur support...sweet la Mia ni..hehehe :)

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片