Monday, January 18, 2010

Day 73-Day 79 ~ 99htn

Salam kengkawan...lama sudah tidak diupdate ini belog...agak malas nak update macam awal2 dulu huhuhu...99htn tinggal 20 hari sahaja lagi...kejap je kan? hehehe...

Aku tak tau nak citer apa la...so aku amek2 la gambar makanan semalam...adalah juga bahan nak citer kat sinikan...huhuhu


Hari Sabtu lepas, aku dah gi pasar malam beli buah untuk stok minggu ni...memandangkan masih ada sket buah epal dan oren yang dibeli sebelum ni tapi tak habis...aku blend buat jus...

Tadaaa....Jus oren+epal ala2 Ida huhuhu...

Dan ini untuk lunch semalam...Sup bayam+roti wholemeal 2 pcs+ ikan bakar + sambal sket

Sebenarnya mak nak goreng ikan ni..tapi konon2 nak menu sihat..aku kata tak yah goreng..kita try bakar je..masuk dalam oven kuih mak aku...sekali masak...ikan itu adalah tidak sedap..kering jadinya huhuhu...pas ni kalo nak bakar...kena buat macam biasa la nampaknye :P

and for dinner : sebiji epal+biskut oat crunch 1 paket (3 pcs)

3 comments:

Mia-Ina said...

selalu ida bakr..ida msk camne???

Ida chubby said...

selalunyer masak guna kuali non-stick...letak daun pandan+letak sket minyak (now pakai minyak jagung or matahari)...sajer try masuk oven tapi rasanya oven mak tu x sesuai la masak lauk2 ni

Love Says it All~ said...

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 23RD & 24th january 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 25th February 2010 @ 9PM

WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH`