Friday, January 22, 2010

Day 80 - Day 83 ~99htn

Salam kengkawan...Nampaknye geng2 99htn mesti teruja dan tak sabar bilalah 99htn ni nak habis kan...ke aku sorang je yang rasa begitu huhuhu...kalo ikut entry kak zel ni...da remind jgn update berat dan sila simpan rm10....ok Kak Zel...saya tinggal nak bank in kan sajer huhuhu...

Semalam dan kelmarin ada kursus...kalo da kursus tu makan memang best la kan...breakfast, lunch dan minum petang disediakan...Nasi memang dicedok dalam pinggan untuk "cover"...tapi rasa nak ngappppp jeee....sabar..sabar....nak habih dah 99htn...lepas 99htn boleh makan nasi tanpa rasa berdosa :P

Kunun sebab da makan kat tempat kursus...dinner tak nak makan...nak makan buah saje...sekali balik mak tak masak...mak kata, tolong beli burger je la dia malas nak masak...aku lagi la malas nak masak..suami pon tak makan umah malam tu kan...


Dari nak order 3 biji...TERorder 4 lak...hehehe tak tertahan lak rasanya tengok adik tu tengah buat burger tu...lamanye laaa tak makan burger macam ni...walopun agak hangit rotinya tetap sedap hehehe...

Dan....dan....dan saya juga telah...telah....KANTOI NASI LAGI! Hehehehe...tapi bukan semalam...pada 13/1/10....99htn yg ntah ke berapa...sebabnyeee....itu date yang adik saya nak balik ke UK semula...oleh itu, mak saya telah memasak NASI LEMAK dengan sangat sedapppp untuk dinner kami...ini sumer salah adik saya yang request mak masak nasi lemak sedap2 :P


rasa nak menangis tengok sambal tumis udang mak...memang best in the world...mula2 ingat nak makan ngan roti je...TAPI...tapi...oleh kerana bauan nasi lemak tu sangat menggoda...maka saya telah tersenduk nasi dan tersuap di mulut saya...hehehe..oleh itu tambah lah lagi satu jumlah pengantoian saya dalam 99htn...

Orang lain da nak habis 99htn lagi pulun nak kasi berat turun....aku ni dok rasa nak makan macam-macam lak...memang la nampak sangat suka makan kan hehehe...jadinya, tengok je la berat aku pada penghujung 99htn ni berapa :)

2 comments:

Mia-Ina said...

roti tu lbh sedap dr makan roti dburger di kfc,..wallah laklu beli di gerai tepi jalan...:-)

Ida chubby said...

huhuhu...tu la ingat x nak..sekali tengok brother tu wat..terus teroder lebih satu lak untuk kita huhuhu..apo la nak jadi ngan aku nih :P