Monday, January 4, 2010

Day 62-Day 65 ~ 99htn ~ Boleh ke tak boleh ke Boleh...

Salam kengkawan....1st entry di tahun baru 2010...Waahhh dah sampai 65 hari yer 99htn..nampaknyer tinggal lebih kurang 34 hari je lagi...kira sebulan la kan..Kalau ikut target aku dalam 99htn mau kasi pecah ini angka 8! means lagi 4 kg jer dah boleh capai 79kg tu huhuhu...

Day 62 -65 x ada kantoi...dan sekarang aku x update daily menu dah sebab rasa makan biasa2 jer hehehe...and berat pon Kak Zel kata tak leh update dah kan? So tunggu je la pas abis 99htn...lagi sebulan je ye..hehehe

Sebenarnye...dah lama dok usha 1 produk ni...dan aku penah beli tahun 2008...tapi sbb diet ikut sukati maka tak menjadi jugak huhuhu...Ramai betul sekarang minum produk ni...organizer 99htn Kak Zel pon minum jugak...

Haaa ni lah yang aku maksudkan...Jus Mate 5...Giler hot la JM5 ni...ada yang berat 100kg lebih pon leh turun sampai 40kg lebih..perghhh giler hebat...

Sekarang lak tengah ada akademi langsing dan jutawan ala2 the biggest loser tu...giler best pompuan2 nih free2 jer dapat makan jm5 untuk turun berat badan...target sampai 20-30kg lak tu dalam masa 2 bulan lebih jer kalo x silap...memang hebat!

Ikutkan...kalo nak beli sekotak rm200 tu boleh je beli sekarang...duit dah simpan rm50 sebulan dari dulu hahaha! TAPI..TAPI..TAPI..kalo beli tapi diet ala2 ke laut tak leh jugak...bazir je duit tu kan...

Aku sebenarnyerkan tertarik nak cuba JM5 ni satu sebab je....selain dapat membantu turunkan berat dengan agak cepat...ianya juga MENYUBURKAN...huhuhu...Itulah tujuan utama aku berdiet nih...mana tau dah turun berat ni senang lak nak "lekat" dapat anak kan hehehe...produk2 ni membantu je..pokok pangkal tu pemakanan dan cara hidup kita jugak kan...I rela okay terkeluar dari 99htn sebab pregnant huhuhu :P

So...Boleh ke..tak boleh...Boleh..ke tak boleh...Nak cuba ke tak...Nak cuba ke tak huhuhu...


11 comments:

atud said...

betul ke JDM5 ni menyuburkan?

Ida chubby said...

kalau ikut apa yg kita ada baca...salah satu kebaikan JM5 ni membantu kesuburan wanita jgk...ada testimoni pengguna yang berjaya pregnant lepas turun berat badan...

tapi kita pon tak makan lagi..just baca2 kat internet jer..lgpon Dr. yg asaskan tu dr pakar sakit puan hehehe..dah macam agen promote2 plak aku nih :)

Mia-Ina said...

selamat mencuba dik..smeoga capai target

Ida chubby said...

tak cuba lagi...papepon yg penting kena control makan dan senaman kan...kalo amek produk diet tapi tak jaga makan pon sama je rasanye...kita target nak baby leh tak?hahaha :P

HanyaAkuYgTahu said...

salam... saje nak bg pendapat, saya penguna JDM5 ni dan salah satu sebab selain nak kuruskan badan ialah untuk betulkan period supaya peluang dapat baby cerah. Saya dah ambil lebih kurang 2 kotak dalam masa 3 bulan. Dalam 2 bulan lepas, period sy dah ok balik dan cukup 1 minggu. Berbanding dulu, suka2 dia nak datang (sy ada PCOS - selalunya org montel ada penyakit ni. Kita hanya mencuba dan berusaha.

atud said...

akak pun target nak baby gak!!!!!

Ida chubby said...

HanyaAkuYangTahu - Thanks..leh tau awak da turun berapa ngan jm5 ni? Saya x de PCOS cuma dr advice turunkan berat hehehe..tak pe, kita berusaha yer..InsyaAllah sampai masa, ada lah rezeki kita kan :)


Atud - Kita ponnn huhuhu :)

Shaifful Hairi b Ramli said...

baguss ada keinginan nak kurus..uncle support u !

sue said...

Ida..akak pun nak baby gak..huu..huu...

Ida chubby said...

Uncle - Tq uncle hehehe :)

Sue - semoga ada rezeki kita ye kak...amin :)

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片