Thursday, April 1, 2010

Update berat KDMB bulan Mac

Salam 1 Malaysia...hihihi

Welllllll korang sumer, update untuk bulan Mac ni aku rasa macam nak tutup muka pastu lari je hehehe...Ok la so ni la berat terkini aku :P

as at 31/3/2010 - 80.9 kg

Ini bermaksud, tiada penurunan dicatatkan dari rekod KDMB bulan lepas, malah adalah naik dalam 800gm....Aku mengaku bulan ini aku adalah hilang fokus...Sejak aku da sihat dan kuar wad awal bulan Mac tu...selera aku tetiber macam berubah la weh...aku tak leh pulak nak telan sayur2 ni...masakan yang rebus2 pon aku tak leh nak telan...berat aku terus naik sket pas sihat tu...Tapi nasib aku sedar diri dan cuba control jangan ikut sangat apa yang aku rasa ni...

Dah tu, sepanjang bulan Mac ni juga..setiap hari Sabtu ada je program opis aku dengan kenduri2 lagi...so acara makan2 tu banyak...lagi best aku x de wat eksesais pon huhuhu...

Soooo....untuk bulan April ni, aku akan cuba untuk lebih fokus...Aku ternanti2 angka "7" di depan itew...hope update bulan April dah capai angka 7 kat depan hehehe...

Tahniah buat kengkawan yang catat penurunan...dan pada sesaper yang naik beratnye, sila jangan putus asa (ayat untuk aku sedapkan hati sebenarnye hehehe )


p/s: aku da beli timbang sendiri...so senang nak timbang anytime pon boley :)

6 comments:

harun said...

takpe penurunan insyaAllah slow2. cuma makan kena jaga, eksesais tu penting. memang ada impak juga kt diet saya ni kalau diet semata-mata tanpa eksesais sbb lebihan kalori tak dibuang

Ida chubby said...

terima kasih en.harun..kenapalah aku x kuat..semangat sangat lemah la :( anyway tahniah pada anda yang turun banyakk tiap bulan..kalo aku dapt turun lebih 5kg sebulan da mcm mimpi!

Mr. Bambino said...

kena teruskan usaha..chaiyok2!!

sudi2 jawab tag mr bam ok:)

Anonymous said...

salam... hi! ida... jumpa link blog ni drp rmh kak gerau gebang sana nun... tertarik sbb sy pun pernah rasa apa yg ida rasa... usaha yg sgt murni! keep up the good works! insyaAllah... di mana ada kemahuan, di situ ada penurunan! sy amalkan program diet sendiri tanpa sebrg bantuan ubat pelansingan etc... just jaga mkn n exercise! Alhamdulillah dh berjaya trnkan lbh 30kg dlm masa lbh krg sethn... berat asal dulu 86kg, ahad lps timbang alhamdulillah... 53kg... tp mmg kena betul2 kuat semangat! ~FMS~

Ida chubby said...

Anoooo...ishhh rasa nak menangisss jee baca u nyer komen tauu..betul kena kuat semangat, tapi saya selalu tewas la uhuk uhuk..

bulan ni berat naik balik..faham2 la bila da makan ubat macam2 ni..anyway memang saluttt la u dah berjaya dapat ideal weight..i'm happy for you..thanx 4 ur comment :)

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片