Wednesday, May 5, 2010

Update berat KDMB bulan April


80.9kg - 83kg = 2.1 kg

Nampaknya bulan Mac dan April aku memang tak fokus dan semangat aku hilang ntah ke mana...berat pon makin naik nampaknya..adakah saya kecewa??oh tidak...ok tipu ada sket kecewa hehehe...tapi biasalah berat naik turun ni...so tak de la nak kecewa giler kan huhuhu...

So oleh kerana dua bulan berturut2 berat aku adalah naik...means memang target 3 bulan pertama untuk KDMB tak tercapai lah kan...tapi tak pe...aku akan kasi pecah jugak angka 8 ni!!!just wait n see ok...huhuhu giler semangat la plak kan :P

Adakah mungkin sebab mood nak berbelog dah hilang, makanya mood diet aku turut hilang???huhuhu....nampaknya kenalah selalu update dan merajinkan diri ini...dah tu dah lama aku tak komen blog kawan2 lain...

Tahniah diucapkan kengkawan yang mencatatkan penurunan...dan bulan ini pemenangnyer adalah Cik...kagum betul dengan semangat adik ni sbb dapat turun 19kg sebulan! memang hebat la Cik...clap clap clap untuk Cik :)


p/s: hari ni dan dan tak nak naik lif...guna tangga untuk ke ofis di tingkat 5...naik semput makcik ok padahal tingkat 5 je pon huhuhu :P

6 comments:

noradzlina.kamdani said...

teruskan usaha, jgn putus asa..jgn lkn awk yg ting 5, sy yg opis kt ting 3 pun jenuh panjat tangga...minta nyawa klu panjat tangga tu

white rose said...

laaa akak apsal naik plak???

sy lagi laa terharunye...
dalam seminggu xturun berat tau...

kecewa sungguh...
sampaikan beli krm pati halia nak bgi turun jugak...

Ida chubby said...

lin - hahaha gigil lutut wehh...tq lin..harap2 bulan mei janganlah naik lagi..cukup2lah :)


ros - ok la tu at least ros turun la jugak hehehe...pas ni nak try krim tu jugak la hahaha!

cik xxx said...

hukhuk,
mcm ada org sebut nama cik la.
haha, akak ida rupenye..
time kasih, perjalanan masih jauh lagi sebenarnye ni kak.

Ha, jom kite sama2 naik tangga. perasaan dia 'fuhhh..sungguh nikmat!' bila dapat smpi atas.

gudluck pada sume
meh kita berdiet

Ida chubby said...

ye cik...akak nak ikut cik la guna tangga je skarang..naik opis guna tangga..turun guna lift hehehe :P

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛