Saturday, November 14, 2009

Day 14 ~ 99htn

Hari ni nampaknye makan still leh control...maybe sebab Mr.Hubby keje...so aku tak lah masak..Mak ngan adik2 pon makan apa yang ada je...

Breakfast : Semua breakfast nasi lemak semalam sebab masih banyak lagi..sampai bawa ke lunch mak ngan adik2 aku..Sebabnyeee kalo akak dia ni makan kompem da habis cepat..ni sbb aku tak makan..banyak sket lah lebihnye hehehe...So sarapan pagi tadi , aku cuma makan roti 2 kpng+telur sbiji (dadar)+ sambal tumis udang (3 ekor)+ timun...suami aku tegur, betul ke tak nak nasi lemaknye??sila percaya okay..makan sambil tunduk tengok pinggan sendiri jer huhuhu

Lunch : Sandwich Tuna

Dinner : Kuih apa ntah sket + Cakoey+buah lai

Before masuk bilik tadi aku minum satu cawan milo...Untuk daily update ni, kalo aku minum air manis aku masukkan dalam update..kalo x der tu maknanya hanya minum air masak sajer..Esok aku gi picnic plak ngan kawan2..huhuhu...tengoklah esok camana lak :P