Monday, November 30, 2009

Day 29 ~ 99htn

Assalamualaikum kengkawan....okay ni update untuk semalam 29/11/2009

Semalam hari Ahad breakfast aku makan 1 hashbrown....pastu lunch suami aku ajak makan kat satu restoran ni kat Cyberjaya...Restoran Al-Jazeera..teringin nak makan makanan Arab la pulak katanya...bukan main lagi tauu huhuhu...sebab kami jarang makan luar..kalo kuarpon makan yg biasa2 jer...so alang2 dah lama kami tak makan luar...aku ajak sekali mak dan adik2 aku...lagipon tempat ni tak lah mahal sangat macam kat restoran makanan Arab yang lain...sekali sekali leh la jugak...hehehe

Sedapnyeee lamb mendy ni....nasi beriani dia cantik je..ni bukan akunyer tau huhuhu..yang lamb ni suami aku nyer...mak aku plak order chicken matby...masa makan dok citer nasi tu sedaplah..hish sabar je la hehehe...

Haaa ni aku nyer...Chicken Shawerma..ala2 kebab..sedap jugak + air mangga...pas makan kami gi Alamanda Putraya jap...aku ada makan biskut famous amous jugak hehehe...

Dinner : Anggur ... oleh sebab dah makan macam2...so dinner aku makan buah anggur jer...tak lah semangkuk ni huhuhu

Alahaiiii...ingatkan anggur tu last...sekali dalam kol 11pm aku temankan suami jumpa kawan dia yang datang dari JB...lepak kat Hj.Samuri...dah tentu2 order sataykan...makanya selamatlah jugak 3 cucuk sate + secawan teh o limau dalam perut aku bila dijemput2 makan hahaha...ikut hati leh makan lagi ni sate tu..tapi...kenalah sedar dirikannnn huhuhu :P

3 comments:

noradzlina.kamdani said...

br jek kite de bc artikel psl kedai al jazera ni dlm n/paper dh awk plak tygkan gambo perdana mknn tu...bes nye...

Ida chubby said...

hihihi suami kita ajak makan situ lepas tengok kat paper kosmo tu laa...tu yg tetiba je dia ajak esoknye hehehe

~Love Says It All~ said...

UPDATE MAKEUP CLASS:

6/12 : PERSONAL MAKEUP DI SERI KEMBANGAN
20/12 : PERSONAL MAKEUP DI S.ALAM

15/1 : PERSONAL MAKEUP DI TERENGGANU
16/1 : PERSONAL MAKEUP DI KELANTAN

23&24 JANUARY : BRIDAL MAKEUP CLASS WITH EYRA RIZAL & AMY-AMEERA (2 DAYS)
TO REGISTER EMAIL: EYRARIZAL@GMAIL.COM/INFO@EYRARIZAL.COM
OR
SMS FULL NAME + IC AND SEND IT TO 016-2128740

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
HTTP://WWW.LOVESAYSITALL.BLOGSPOT.COM

REGARDS,
EYRA RIZAL =)