Saturday, November 21, 2009

Day 21 ~ 99htn

Assalamualaikum kengkawan...ok ni update untuk hari nih 21/11/2009

Breakfast : Meehoon + teh O

Lunch : Sup ayam with vege + telur dadar sket + 1 ketul ayam bakar

Petang : ada makan kopok dalam 5 kpng cicah sos cili sket

Dinner : 1 biji epal + teh O

Hari nih Mr.Hubby lunch kat umah...selalu weekend aku yang kena masak...so aku masak la sup ayam dan 1st time aku try wat ayam bakar nih pakai oven kuih mak aku hehehe...selalunya ayam mesti goreng...tapi aku saje try bakar...rasa okay jugak macam sate sket...suami, mak ngan adik2 aku suka...so kena cari resipi lagilah pas ni...tak nak dah selalu goreng2 nih...ecececeee :P

Inilah rupa ayam yang aku bakar kat oven tengahari tadi...aku ni tak terer masak tauuu...sket2 leh la...asal family aku leh makan apa yg aku masak kira okay laa...hehehe..pas ni kalo mak suruh aku masak, memang menu yang rebus2 or bakar saje la huhuhu

4 comments:

Mia-Ina said...

bagusla kak..rebus & bakar...sihat tu..

Ida chubby said...

kalo kita masak leh la nak try masak bakar @ rebus nih..tapi selalunye weekdays mak yang masak...hehehe

noradzlina.kamdani said...

ok hape..yg penting mknn itu slmt dmakan...n kenyang

Ida chubby said...

hehehe yer betul tu :)