Wednesday, November 18, 2009

Day 17 ~ 99htn

Assalamualaikum readers....
Update untuk 17/11/2009

Semalam Breakfast : Roti goreng inti hotdog 1 + karipap 1 (breakfast kalo kuih aku makan yang member opis beli)
Lunch : Sandwich tuna + apple

Actually aku makan roti tu dalam kol 11am...sebab lunch semalam aku kena jumpa orang..aku dah riso sebab orang tu ajak lunch sama...dah lah cafe sini memang ada nasi dan lauk sajer...Tapi nasib baik bila dah jumpa, orang tu dah makan sebab dia ada meeting...aku pon katalah aku dah makan hehehe..so selamat disitu...

Kucing kat cafe ni ingat aku ada makan ikan kot....dia dok diam je tengok aku huhuhu...eh jangan ingat aku makan kucing ni plak :P


Aku minum fresh orange je...orang nak belanja makan tak nak...tak kan nak order air suam lak kan..nanti kata giler belagakk plak dak niii hehehe

Dinner : Roti wholemeal 2 kpng + kari telur (1 biji) with udang 3 pcs + 1 kuih burger malaysia
dan before tidur aku minum secawan Milo

Exercise : Masih tak buat2 lagi...hmmm...lagi satu kan aku macam nak try la JM5 tu..member2 opis ada yg nak start diet next month...baguslah tak lah beli makanan macam2..kalo tak aku pon terikut makan sama hehehe...tapi aku diam2 jer aku dah start diet nih...kalolah aku cakap...aku dah seminggu lebih tak makan nasi...HARUS ada yang jawabbb...Ooooo Patutlah kurus sekaranggg (ayat carutttss okay ) huhuhu :)