Thursday, December 10, 2009

Day 38 & Day 39 ~ 99htn

Salam....nak update untuk last 2 days nyer menu...

Day 38 ~ 8/12/2009

Breakfast : 1 keping sandwich


Snek : Biskut Jacobs 6 kpng


Lunch : 1 keping sandwich


Snek: Biskut Jacobs 6 kpng + nescafe


Dinner : 4 sate ayam (isi) + kuah kacang+ daun salad...makan sambil bayangkan bahawa daun salad itu adalah nasi goreng....perghhh sedap nye kalo betul2 Hahaha :P



Day 39 ~ 9/12/2009

Breakfast: Oat Vital
Snek : Biskut Jacobs 6 pcs
Lunch : No Lunch (tak bawa bekal...dan perut tak la lapar sangat) - hampir nak makan McD sebab member opis order McD
Snek: Biskut Jacobs 6 pcs + Nescafe
Dinner : Roti wholemeal 2 pcs + Sup daging sket + telur dadar sepotong + sayur campur + sambal tumis udang


Hari Selasa lepas juga, aku ngan Kak S pusing stadium dalam 5 round...banyak jalan dari lari..tapi tu pon da berpeluh2...pas ni nak join aerobik la kalo jadi..tapi aku ni kalo nak joging kat stadium kalo ramai2 orang...mulalah rasa nak segan dan malu...ntah papekan...entah jadi ke tidak aerobik hari nih hehehe :)


4 comments:

Mar said...

mar teringin nak join aerobik tapi mcm malu pula sbb takut nt terkegkang2 nnt hehehehe

Ida chubby said...

tu la Mar..dah lah diaorang buat kat open public..tu yang segan jer..tapi layannn jer la hehehe..kalo buat dalam bilik tu ok la jugak huhuhu

Mia-Ina said...

mia buat kat bilik je....dr x wat langsung....ada baik buat juga kan ida...

Ida chubby said...

yer Mia...insyaAllah saya pon nak buat eksesais ni..tapi tu la...semangat ni x kuat la..wat on & off jer :(