Thursday, December 3, 2009

Day 32 ~ 99htn

Assalamualaikum kengkawan...ok ni update untuk semalam 2/12/2009 dan masuk hari ketiga kunun2 nak ikut 7 days diet plan tu :P

DAY THREE : Any mixture of fruits and vegetables of your choice.

Breakfast : Ada makan buah epal dan anggur

Lunch : Salad + salad sos for vegetarian

Dinner : Sup kubis + ada wantan 2 ketul

In between kalo rasa lapar....aku makan buah je..memang aku bawa buah lebih..nak makan buah tak de masalah...sayur2 ni je aku bermasalah sket hihihi...Hari ni aku keja sampai kol 9.30am je tadi sebab aku tak sihat...lepas cek Dr. dapat mc...terus balik umah...harap2 esok aku sembuh lah..mak aku nak masakkan bubur nasi...tapi itu adalah nasi...so cannot huhuhu :)


p/s: officially aku dah citer kat mak aku..aku join 99htn ni hehehe...so yang tau cuma mak ngan husband aku jer ngan korang2 yang baca blog ni la...tu pon aku dah pesan x yah nak citer kat makcik ke or sesaper...malas la aku orang perli2 kang...x kuasa nak dengar...

5 comments:

Mia-Ina said...

ida ..teruja mia tgk semua pakat buat detox plan ni..

...sepanjang 1 hari ni, harap2 ida kuat menyahut cabaran detox.

Ida chubby said...

tq mia...ida pon cuba je..kalo rasa x larat maybe stop..so far ok lagi..cuma ida x la ikut betul2 sangat..sebab jenis susah sket nak makan sayur2 ni..hari ni walopun kurang sihat, alhamdulillah masih ok lagi..kita sakit gigi sebenarnyer huhuhu :P

Mia-Ina said...

alolo ciannya kat ida...pi jumpa doktor gigi la...sihat nanti

mia pun x berapa gemar sayur..tu la mak kata..sbb tu kot sakit..haha

pepun, jom la kte pastikan setiap menu ada je sayur..br sihat kan ida...tak gitu?

Ida chubby said...

ye lah mia...bila adik2 kita x makan sayur, ida selalu tegur...tapi kakaknyer pon bukan suka sangat sayur huhuhu..tapi sejak kunun2 diet ni..memang da mula makan sayur..cuma kalo makan mesti kena ada tambah pape..x leh makan gitu jer hehehe

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片