Monday, December 14, 2009

Day 43 ~ 99htn

Assalamualaikum kengkawan....ini update menu last Sunday 13/12/2009

Breakfast
: 1 Cakoi with sambal + 1 apam balik (lebih2 yang mak ngan adik beli di pasar malam semalamnye)

Lunch : Soto Mihun
Snek : 1 botol Yakult

Dinner : 3 ketul begedel + isi ayam+ sambal kicap sket + kuah soto sket + 1 biji epal

Emosi minggu ini kurang stabil...Ingat tak aku ada citer aku ada exam? Alhamdulillah aku dah pass exam tu dan hari Rabu ni ada interview lak...Aku riso macam2 la...Esok lak ada makan2 di opis..nanti aku citer menu opis aku yer....memang esok akan makan lebih banyak dari biasa...so hari nih aku control sebaik mungkin...InsyaAllah...Esok, pastu start hari Jumaat ni sampai Ahad ada pulak program opis di Melaka...haihhh x tau la camana nak control ni....

8 comments:

Mar said...

insyaallah boleh :)

Ida chubby said...

InsyaAllah...harap2 la hehehe TQ Mar :)

geraugebang said...

akak ni dolu dolu sangat la besar. daripada 83 kg boleh turun sampai 51 kg. La ni balik asal. Punya balun nak kurus tak kurus kurus, sebab hari ni diet esok tak. hari ni diet, esok, esok, n esok tak . he he he.

Mia-Ina said...

jgn risau...adik set kat mind ye...pasti boleh...

Ida chubby said...

waahh bestnyeee...merasa jugak la 51 kg kak...saya ni bertahun2 abadi dengan 80 ke atas jer..da sampai 89kg baru nak sedar diri...kalo tengok blog ni dari awal, diet saya on & off jer huhuhu :P

Ida chubby said...

Mia : Thank you Mia...esok makanan mmg dari bf, lunch sampai ke petang..macam2 dah opis order...ida da set x nak makan nasi tapi kalo dah lauk macam2 tu yg riso tu...ntah la yer huhuhu

noradzlina.kamdani said...

mknn kt blog awk ni best ler........buat sy lapo

Ida chubby said...

nanti tengok esoknyer menu..kompom lagi lapar sbb opis wat acara makan tahunan..macam2 adaaa huhuhu :P