Thursday, December 17, 2009

Day 46 ~ 99htn

Assalamualaikum kengkawan...update untuk semalam 16/12/2009

Breakfast : Oat Vital + I pek biskut Jacobs
Snek : 1 pek Oat Crunch

Lunch : 2 keping roti bakar sapu mentega + air nescafe

Dan aku nak citer kat sini, semalam aku gi interview...start kol 2pm, so dalam kol 1.15pm aku dah gerak ke tempat interview tu, sajer gi awal nak cari parking sumer kan...Sudahnya dekat2 kol 4pm baru aku masuk bilik temuduga...dah lah dengan sejuknyer tempat tunggu tu...so aku adalah sangat pening dah ok...lupa lak nak bawa air kan....

So pas interview, aku balik opis jap padahal dah dekat2 kol 5pm leh je kot nak balik terus..tapi sbb pening sangat, aku balik opis minum air masak banyak...pastu pening x hilang lagi before balik aku beli air ribena sekotak terus drive balik umah...Sampai umah dengan kepala yg sangat pening, aku makan 1 roti wholemeal + seketul ayam masak asam pedas...tapi aku x leh nak habiskan sbb rasa nak termuntah lak...So aku terus tido....

Sedar2 je dah 7.30pm suami aku kejut...aku bangun, mandi pas tu siapkan dinner suami aku...Alhamdulillah kurang dah sakit kepala tak rasa denyut2 tapi still rasa berat...Masa ni baru aku berselera makan semula...aku makan 2 keping roti + tuna + telur dadar sket...


Aku rasa aku masuk angin da la sbb selalu aku makan dah dalam kol 3 ke kan...pastu kurang minum air...nasib masa kat bilik interview aku tak berkerut2 dahi tahan sakit...dan yang aku paling riso...kot aku pengsan ke kan...dah la aku ni berat....kesian giler la saper yang kena angkat aku kang Hahaha!

p/s: tetiber teringat Kevin TBLA yang masa dia sakit, sampai 8 orang kena angkat tu! Tak sanggup ok!

3 comments:

Mar said...

mar skrg mana2 pergi air paling penting kena bwk kalau tak haru biru hidupku.selama ni x pnh rasa air tu pnting. sekrg bibir rasa kering jer bila tak minum

Mia-Ina said...

kak mia pun same...air penting kemana je...dulu rs x sedap...tapi sekarang dah ok dgn tekak...@pun sedia buah...kdg2 malu gak dok bw bekal..cikgu2 pun mcm perli..hehe

Ida chubby said...

Mar & Mia : sebelum ni ida mmg tak selalu minum air...tapi sejak mendietkan diri, memang dah banyak sket ida minum..kat opis pon sll gi toilet je hehehe