Saturday, December 12, 2009

Day 42 ~ 99htn

Assalamualaikum kengkawan sumer...okay ni update untuk hari nih 12/12/2009

Breakfast
: 2 roti wholemeal + telur hancur with tuna + air teh O

Lunch
: Ada pergi 2 kenduri kawin satu kat area umah lama aku...dan satu lagi kat ampang, adik kawan aku kawin...da set awal2 jangan tergoda ngan nasi...

Kunduri 1 : Dalam kol 11.40am ~ Ayam seketul+ Daging seketul+ Pajeri nenas sepotong + acar timun+ air sirap....No Nasi!

Kenduri 2 : Dalam kol 1.30pm ~ lauk yang aku makan hanya ayam seketul dan daging sket + air sirap..No Nasi jugak!
Lepastu singgah umah kawan adik aku, ada makan 1/2 kuih bakar dan 1/2 gelas air oren

Petang
: Kopok lekor 1 + goreng pisang 2 + cokodok 1 + Teh O (sedara datang nak jumpa adik aku yg baru balik dari UK tu)

Dinner
: Anggur sahaja

Actually tadi aku ngan mak ngan adik2 gi pasar malam...rasa macam nak makan jer...tapi pikir2 balik hari nih aku makan banyak la...so jalan cepat2 dan fokus nak beli tudung sahaja hehehe...

3 comments:

Mar said...

mar jugak yg selalu tergoda dan mengikut nafsu haaiiissh

Mia-Ina said...

kuat smgt nye dik ida ni..kak mia pun kena makan 1 senduk nasi...caya lah..teruskan 99HTN dgn jayanya ya

Ida chubby said...

Mar - kita kalo nasi lemak yang rasa x tahan hehehe..kalo orang makan, x leh tengok :P

Mia - Demi 99htn hehehe...tapi habis 99htn ni, kita makan nasi rasanya cuma kena control mcm Mia la...tapi kalo x control, mmg kita leh makan lagi banyak Mia hehehe